En aften for kvinder i Øsby Hallen

Fredag den 26. januar 2018 har du mulighed for at deltage i en absolut skøn aften med velvære og fysisk udfoldelse efterfulgt af dejlig Tapas og hygge

Camilla Kjær Nielsen vil stå for den fysiske del af arrangementet. Camilla er nyuddannet fysioterapeut, hun har dyrket gymnastik i mange år og har været aktiv i foreninger og fitness centre som instruktør.

Først skal vi i halvanden time snuse til forskellige træningsformer, hvor du med garanti får sved på panden og smil på læben.

Dance Interval: Er du til dansemoves uden det bliver for kompliceret? Som opvarmning skal vi danse til forskellige stilarter som fx latin og jive i intervaller af 20 sek arbejde og 10 sek “pause”.

Body toning: Herefter skal vi tone kroppen med muskeltræningsøvelser, der udfordrer dig på stabilitet, udholdenhed, styrke og balance. Her bruger vi primært egen kropsvægt som redskab, og du kan være med uanset niveau.

Foam roller: Med Foam Rolleren som redskab skal vi til sidst ned i tempo og afspænde ømme og spændte muskler samt udspænde bindevævet, som ofte er hovedårsagen til, at vi kan opleve anspændthed. Det aflange massageredskab er også særdeles velegnet til at øge velvære samt booste restitutionen.

Efterfølgende er der dækket op i cafeteriet til en hyggelig aften med Tapas fra Evasmad. Mulighed for at købe øl,vin og vand

Tag din veninde, kollega, nabo med og få en skøn aften med motion, dejlig Tapas, smil og hygge

Pris: 175,-

Tilmelding senest 19. januar 2018